Live

Codrin Ștefănescu: A trecut un an de la marele miting PSD. Să nu uităm promisiunile pe care le-am făcut

Data actualizării: Data publicării:
Codrin Ștefănescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Codrin Ștefănescu le amintește colegilor din partid că a trecut un an de la mitingul PSD și le transmite să nu uite promisiunile făcute alegătorilor.

"A trecut fix un an de la marele miting PSD împotriva abuzurilor noii securități ! Sper ca niciunul dintre colegii mei să nu uite acest eveniment! Și nici promisiunile pe care le-am făcut milioanelor de români care ne-au votat !", a scris Codrin Șefănescu pe pagina de Facebook.

Cu o zi înainte, fostul secretar general al PSD și comunicator al partidului în timpul lui Liviu Dragnea, le cerea colegilor să nu uite "camarazii căzuți în luptă de-a lungul timpului".

Codrin Ștefănescu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost lăsat fără funcția de secretar general al PSD la ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD care a fost convocată chiar a doua zi după ce partidul a rămas fără lider. Locul lui a fost luat de Rodica Nassar.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Anamaria Prodan intră în politică. În ce partid s-a înscris: „Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii”

Liviu Dragnea a anunțat numele partidului pe care i-l construiește Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu: Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA. "Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor"

Marcel Ciolacu: Nu cred că Liviu Dragnea este un om prost şi nu cred că-şi doreşte să devină un instrument al lui Klaus Iohannis

Partenerii noștri