Live

Codrin Ștefănescu, după CEx PSD: „Să nu capitulăm și să nu ne uităm camarazii căzuți în luptă”

Data actualizării: Data publicării:
Codrin Ștefănescu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD și comunicator al partidului, Codrin Ștefănescu, le-a transmis un mesaj colegilor săi de partid, după ședința CEx PSD de ieri, în care s-a stabilit că PSD va avea un congres extraordinar în 29 iunie, pentru a-și alege conducerea.

E obligatoriu să strângem rândurile! Acum, până nu este prea târziu! Și sper că acest Congres să limpezească apele și să alunge dihonia din partid. Să nu capitulăm și să nu ne uităm camarazii căzuți în luptă de-a lungul timpului. Pe niciunul dintre ei!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost lăsat fără funcția de secretar general al PSD la ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD care a fost convocată chiar a doua zi după ce partidul a rămas fără lider. Locul lui a fost luat de Rodica Nassar.

Cine te vede pe tine îl vede pe Dragnea!”, i-a spus lui Ștefănescu Paul Stănescu, fost președinte executiv al PSD, lui Ștefănescu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

USR Iași cere filialelor PSD din Moldova să retragă sprijinul politic al lui Ciolacu, după reclamațiile „discriminatorii” ale acestuia

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu

Partenerii noștri