Live

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea de ziua lui: Te așteptăm acasă, camarade!

Data publicării:
Foto: Octav Ganea/Inquam

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a scris luni un mesaj pe Facebook pentru Liviu Dragnea, în ziua în care fostul președinte al PSD își sărbătorește aniversarea. Este prima zi de naștere pe care Liviu Dragnea și-o sărbătorește în închisoare. 

„Astāzi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu au uitat asta. Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!”, a scris Codrin Ștefănescu, alături de o poză cu Liviu Dragnea.

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea a avut câteva ore de speranță că va ieși din închisoare măcar o zi. El a solicitat și ar fi primit o zi de permisie, chiar de ziua lui, însă directorul Penitenciarului Rahova i-a respins cererea, după ce presă a aflat.

În ziua în care împlinește 57 de ani, Liviu Dragnea mai încearcă o dată să iasă din închisoare. El cere o zi de permisie pentru a merge acasă, iar răspunsul de la conducerea închisorii îl va primi pe 20 noiembrie.

Luni dimineață, PSD Teleorman i-a transmis fostului lider al partidului un mesaj de încurajare.

Fostul lider PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Editor: Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri