Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea de ziua lui: Te așteptăm acasă, camarade!

Data publicării:
codrin stefanescu si liviu dragnea
Foto: Octav Ganea/Inquam

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a scris luni un mesaj pe Facebook pentru Liviu Dragnea, în ziua în care fostul președinte al PSD își sărbătorește aniversarea. Este prima zi de naștere pe care Liviu Dragnea și-o sărbătorește în închisoare. 

„Astāzi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu au uitat asta. Sā fii puternic, camarade! Te asteptām cât mai curând acasā!”, a scris Codrin Ștefănescu, alături de o poză cu Liviu Dragnea.

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea a avut câteva ore de speranță că va ieși din închisoare măcar o zi. El a solicitat și ar fi primit o zi de permisie, chiar de ziua lui, însă directorul Penitenciarului Rahova i-a respins cererea, după ce presă a aflat.

În ziua în care împlinește 57 de ani, Liviu Dragnea mai încearcă o dată să iasă din închisoare. El cere o zi de permisie pentru a merge acasă, iar răspunsul de la conducerea închisorii îl va primi pe 20 noiembrie.

Luni dimineață, PSD Teleorman i-a transmis fostului lider al partidului un mesaj de încurajare.

Fostul lider PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri