Live

Concurs de ode pentru Ciolacu, cu o lună înainte de Congres. Președintele PSD, comparat cu Ștefan Bănică Junior

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: Facebook/Claudiu Manda

Cu o lună înainte de congresul la care social democrații își vor alege conducerea, liderii partidului se înghesuie să îi ridice osanale actualului președinte interimar, Marcel Ciolacu. Paul Stănescu l-a lăudat pe Ciolacu pentru că „a pus partidul pe șine”, iar Claudiu Manda a spus despre Ciolacu că e „vulpoiul de care PSD are nevoie”. Fostul minstru al Culturii, Lucian Romașcanu, a comparat „popularitatea” lui Ciolacu cu cea a lui Ștefan Bănică Junior.

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a declarat, la Buzău, că actuala conducere interimară a preluat partidul într-o situație dezastruoasă. Stănescu spune că Marcel Ciolacu a reușit „să pună partidul pe șine”. 

„Am găsit o organizație din punct de vedere organizatoric, financiar și alte puncte de vedere făcută praf, la pământ. Partidul nostru era ca un tren așa pe o linie moartă, într-o gară abandonată. Marcel a reușit să pună partidul pe șine. Sigur nu se mișcă foarte repede, se mișcă încet, dar cred că avem capacitatea să prindem și viteză”, a declarat Paul Stănescu.

Declarațiile au fost făcute la Conferința de alegeri a Oranizației Județene PSD Buzău, organizație condusă de actualul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Stănescu a mai declarat că PSD poate să își revină și să câștige alegerile locale, parlamentare și prezidențiale din 2024.

„Este o perioadă grea. Nu sunt o fire optimist din fire, dar cred că putem câștiga și alegerile locale și alegerile prezidențiale. Marcel a reușit în această perioadă grea în care am venit în picaj, sunt convins că ne putem redresa. Împreună cu toată echipă, dacă muncim, vom reuși să câștigăm alegerile”, a mai declarat secretarul general al PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu a apreciat „popularitatea” lui Marcel Ciolacu, spunând că „doar Ștefan Bănică Junior mai umplea așa sala”.

Europarlamentarul Claudiu Manda a declarat și el în fața membrilor PSD Buzău că Marcel Ciolacu poate să conducă partidul la victorie și că este „vulpoiul de care PSD are nevoie”. 

Claudiu Manda și-a pus și o poză pe Facebook cu Marcel Ciolacu, de la conferința județeană. 

Social Democrații din Buzău i-au cerut lui Marcel Ciolacu să candideze pentru funcția de președinte al partidului, la Congresul din februarie.

Editor: Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Băsescu: Dacă trebuie să aleg dintre Ciucă, Ciolacu și Geoană la prezidențiale, nu mă duc la vot

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

„Ghiveciu Matei”. Pesediștii tot uită numele candidatului de la Sectorul 5, Adrian Vigheciu

Ciolacu, întrebat dacă e o rușine să fii moldovean: Cu toții suntem made in România. A fost o glumă cu adevărat nereușită

Partenerii noștri