Live

Dragnea: După referendum vom avea CEx să vedem cine, pe locurile PSD, va mai rămâne în Guvern

Data publicării:
Foto: Inquam Photos

O decizie privind remanieri în Guvern se va lua după referendumul din 7 octombrie, a declarat Liviu Dragnea, după CEx. El a spus că va cere ca una din calităţile obligatorii pe care să le aibă membrii Guvernului să fie buna comunicare.

"Privind remanierea, i-am consultat pe colegi, aproape în unanimitate au spus după referendum. 

Premierul începuse o evaluare care e în desfăşurare. După referendum vom avea CEx să vedem cine pe locurile PSD va mai rămâne în Guvern.

O să cer imperativ la acel CEx una din calităţile obligatorii pe care să le aibă membrii Guvernului să fie buna comunicare. Nu e un moft, e o obligaţie a membrilor Guvernului să comunice ce face pentru ei. Miniştrii care se ascund, care se tem să meargă la emisiuni nu pot face parte dintr-un cabinet. Fiecare să spună ce are de făcut, nu trebuie să inventeze, dacă iau decizii proaste să îşi asume.

Viorica Dăncilă e o femeie echilibrată, loială şi cinstită, grija ei a fost păstrarea majorităţii parlamentare. Am discutat în aceste zile, foarte bine a procedat că nu a ieşit, are susţinerea mea totală şi din partea PSD - cel puţin declarată. După remaniere vom discuta despre miniştri care pleacă, care rămân".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Republica Moldova va avea simultan alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la UE în octombrie. Ce arată sondajele

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Neutralitatea Elveției ar putea fi supusă la referendum

Președintele Cataloniei promite că referendumul pentru independența regiunii „va deveni realitate”

Partenerii noștri