Live

Firea insistă în provocarea lansată lui Dragnea: „Fii bărbat, nu fugi!”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / George Călin

După ce, în cursul dimineții de luni, i-a lansat președintelui PSD provocarea de a se întâlni, „cu cifrele și dovezile pe față”, într-o dezbatere publică la „orice televiziune dorește”, primarul general insistă în fața șefului său de partid. „ Fii bărbat, nu fugi!”, îi transmite Gabriela Firea lui Liviu Dragnea.

Într-o nouă postare pe contul său de Facebook, Gabriela Firea revine asupra provocării lansate luni dimineață. „Liviu Dragnea! Tu și cu mine, în direct, la orice televiziune vrei. Cu cifrele pe masă, ele nu mint. Fii bărbat, nu fugi!”, scrie primarul general.

Primarul General al Capitalei l-a provocat, luni dimineață, pe Liviu Dragnea la o dezbatere televizată. ,,Cu cifrele și dovezile pe faţă, la orice televiziune dorește. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. Edilul a susţinut că liderul PSD se face vinovat de tăierea de aproape 25 % din bugetul Bucureştiului şi manipulează când susţine că bucureştenii nu vor fi afectaţi. Primarul Capitalei a mai susţinut că bugetul a fost construit astfel, din dorinţa de răzbunare a liderului PSD.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bătaie între susţinătorii PSD şi PNL în comuna Belciugatele. De la ce a pornit scandalul

Dumitru Buzatu, despre excluderea sa din PSD: „Acum sunt simpatizant, mai rău”

Ciucă spune că nu s-a vorbit în Coaliție despre creşterea plafonului de impozitare a pensiilor din 1 septembrie: Aud asta prima oară

Majorarea salariului minim se va decide săptămâna viitoare. Ciolacu a anunțat că punctul de amendă nu va crește

Partenerii noștri