Firea insistă în provocarea lansată lui Dragnea: „Fii bărbat, nu fugi!”

Data actualizării: Data publicării:
FIREA__GERORGE_CALIN_04
Foto: Inquam Photos / George Călin

După ce, în cursul dimineții de luni, i-a lansat președintelui PSD provocarea de a se întâlni, „cu cifrele și dovezile pe față”, într-o dezbatere publică la „orice televiziune dorește”, primarul general insistă în fața șefului său de partid. „ Fii bărbat, nu fugi!”, îi transmite Gabriela Firea lui Liviu Dragnea.

160605_gabriela_firea_002_INQ_Octav_Ganea
Gabriela Firea și Liviu Dragnea, în campania electorală din 2016. Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Într-o nouă postare pe contul său de Facebook, Gabriela Firea revine asupra provocării lansate luni dimineață. „Liviu Dragnea! Tu și cu mine, în direct, la orice televiziune vrei. Cu cifrele pe masă, ele nu mint. Fii bărbat, nu fugi!”, scrie primarul general.

Primarul General al Capitalei l-a provocat, luni dimineață, pe Liviu Dragnea la o dezbatere televizată. ,,Cu cifrele și dovezile pe faţă, la orice televiziune dorește. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. Edilul a susţinut că liderul PSD se face vinovat de tăierea de aproape 25 % din bugetul Bucureştiului şi manipulează când susţine că bucureştenii nu vor fi afectaţi. Primarul Capitalei a mai susţinut că bugetul a fost construit astfel, din dorinţa de răzbunare a liderului PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri