Live

G4Media.ro: Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze

Data actualizării: Data publicării:
Foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Premierul vrea să părăsească funcţia şi i-a transmis lui Liviu Dragnea intenţia sa, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate conducerii PSD. 

Foto: INQUAM_Octav Ganea

ACTUALIZARE. Liderul PSD şi premierul au reacţionat în cursul dimineţii de azi. Detalii AICI.


Viorica Dăncilă ar vrea să revină la Parlamentul European, potrivit G4Media.ro. Ea vrea să se retragă din fruntea Guvernului pentru că Liviu Dragnea face presiuni asupra ei să adopte o ordonanță de urgență pe justiție, dar Dăncilă ar ezita să facă această mișcare din cauza consecințelor politice la nivel internațional.

Pe de altă parte, Dragnea le-a spus duminică preşedinţilor de filiale judeţene ale patidului că vrea să organizeze în luna mai la Bucureşti un miting de un milion de persoane în sprijinul guvernului PSD şi al măsurilor de îngenunchere a justiţiei, au mai declarat pentru G4Media.ro sursele citate.

Continuarea - AICI

Citește și ”Cele mai bine păzite secrete ale mafiei din România. Protocoalele ce nu vor fi desecretizate nici în 1000 de ani”

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nou sistem informatic la Casa Națională de Pensii. Cu aplicaţia „e-Talon”, cuponul de pensie va fi emis automat în format electronic

Extremistul olandez Geert Wilders anunță că a obținut un acord pentru o coaliție de guvernare, după șase luni de negocieri

Isărescu: Corecțiile fiscale nu-s ușoare. Când eram premier, cei de la MAI m-au întrebat: "Vreţi să alergăm după hoţi pe jos?"

Marcel Ciolacu va discuta cu salariaţii din Guvern care protestează: Am să fac un teambuilding ca să ne cunoaştem mai bine

Partenerii noștri