Live

Jignirile lui Șerban Nicolae. Bădălău: „Ce să-i facem? Să-l certăm?”

Data actualizării: Data publicării:

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, spune că jignirile adresate de colegul său de partid, Șerban Nicolae, unei deputate USR fac parte dintr-o „conversație privată” înregistrată cu telefonul mobil. Pe de altă parte, el a criticat „comportamentul aparte” al parlamentarilor din USR.

Nu cunosc altercația, am înțeles că nu a declarat nimic, ci pur și simplu a fost înregistrat cu un telefon mobil vis a vis de o anume conversație privată cu o doamnă deputat. Nu cunosc în detaliu această declarație a dânsului”, a spus el într-un interviu pentru Digi24.

Aici am avut în Parlament un comportament aparte, ca să nu fiu dur, al unor deputați USR, care au blocat lucrările - au încercat să blocheze lucrările, au venit cu portavoce. E foarte bine că ne exprimăm liberul cuvânt, că ne exprimăm părțile democratice. Dar, totuși, electoratul, și al nostru, și al dânșilor, ne-au trimis aici că să facem legi corecte pentru România și pentru poporul ăsta”, a adăugat Bădălău.

Întrebat ce va face grupul PSD în cazul lui Șerban Nicolae, Bădălău a spus: "Ce să-i facem? Să-l certăm pe dl Șerban Nicolae?", relatează Agerpres.

"Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaților nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuși, un parlamentar trebuie să aibă decență, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Dl Șerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce vrea cu viața sa și cum vrea. (...) Eu nici măcar nu știu replica. Știu că a fost o replică nepotrivită", a declarat Bădălău, potrivit Agerpres.

Un schimb aprins de replici a avut loc ieri între senatorul PSD Șerban Nicolae și deputata USR Cosette Chichirău. S-a ajuns la replici precum „Hoţ”/„Nesimţită”; „Am poză că sunteţi şofer”/ „Am poză în care faceţi sex anal”. Totul a fost transmis live pe Facebook de deputatul USR.

Urmăriți aici interviul acordat de Nicolae Bădălău reporterului Digi24 Alina Manolache.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Guvernul va putea emite ordonanțe în vacanța parlamentară. Proiectul a fost adoptat

Bani, droguri, alcool și bijuterii date ca mită electorală. Captură record confiscată înainte de alegerile parlamentare din India

Justiția poloneză a dezvăluit că fostul guvern populist PiS și-a spionat cetățenii cu ajutorul aplicației Pegasus

Legea energiei eoliene offshore, adoptată de Parlament. Burduja: În 2032 vom putea avea în Sistemul Energetic Național primul MW

Partenerii noștri