Live

Liviu Dragnea: Nu există motiv de panică

Data publicării:
Foto: Octav Ganea_INQUAM

În România nu vine nicio criză, iar salariile nu au scăzut, aşa cum tot spun unii şi alţii, susţine Liviu Dragnea, şeful PSD.

Liviu Dragnea, la Antena3: „Îi rog doar să se uite în viaţa reală, nu să se ia după minciuni. Să se uite la fluturaşul de salariu, la cuponul de pensie, să se uite la cei care lucrează în mediul privat, să se uite la sistemul de impozitare, la toate facilităţile pe care le-am făcut. Fermierii, în agricultură, se uită pentru că au simţit deja anul trecut şi vor simţi şi anul acesta, pentru că au crescut veniturile, cu toate subvenţiile date la timp şi programele de sprijin continuă. Nu există motiv de panică. S-a şi urmărit, cu toată această campanie şi cu tot acest zgomot permanent, să se inducă ideea "domne', în România e o problemă. Români, aveţi grijă, s-ar putea să vină o criză. Lucrurile nu sunt stabile. Aveţi salarii mari acum, dar să ştiţi că nu o să le mai aveţi”.

Nimic adevărat. Minciuna cu pilonul II de pensie, minciuna cu lipsa unui miliard de la fondul de pensii. Asta e o prostie. E o minciună. Poate Guvernul se gândeşte. Poate nişte oameni ar trebui chemaţi să dea socoteală pentru aceste informaţii pe care le dau şi care pot produce deservicii serioase”.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Vor reuși soluțiile Macron să scoată Europa din declin?

Economia Iranului e un dezastru după decenii de sancțiuni, iar Rusia ar putea avea aceeași soartă: „Un avertisment pentru Putin”

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Guvernul a aprobat un memorandum care modifică Acordul cu Republica Moldova cu privire la cooperarea în domeniul militar

Partenerii noștri