Live

Ludovic Orban: Anul viitor vom lucra pentru a scoate o lege a pensiilor mai bună

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Agerpres

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că Guvernul va crea, în 2020, echipe de specialiști care vor face o analiză asupra sistemului de pensii din România, astfel încât să creeze o lege a pensiilor "mai bună".

"Uitați-vă în programul de guvernare. Anul viitor vom crea echipe largi de lucru care vor include specialiști. Vom include reprezentanți din partea organizațiilor pensionarilor, oameni care au expertiză în domeniu pentru a face o analiză extrem de serioasă asupra sistemului de pensii din România, pentru a sesiza disfuncționalitățile, inechitățile. Vom lucra pentru a scoate o lege mai bună a pensiilor", a afirmat prim-ministrul, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a anunțat, marți, că Guvernul pregătește un proiect de lege pentru repararea inechităților în legislația din domeniul pensiilor. El a precizat că printre problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap se numără adaptarea învățământului la nevoile acestora.

Editor web: C.T.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ludovic Orban, despre rocada candidaților PSD și PNL: Se schimbă ca șosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute

Pensia pe care o va încasa un român care a muncit 35 de ani pentru salariul minim

Recalcularea pensiilor: În ce lună ajung deciziile cu pensiile recalculate și când vor intra în plată. Anunțul Ministrului Muncii

Românul din Suedia cu plăcuțe M...PSD a intrat în politică. Cărui partid s-a alăturat Răzvan Ştefănescu

Partenerii noștri