Live

M. Oprişan: S-a speculat că mi-ar fi cerut Viorica Dăncilă să fac un pas înapoi, că am o faţă mai veche, că aş fi baron. Poveşti!

Data publicării:
Marian Oprisan a transmis un mesaj după ce a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a dezminţit informaţiile din spaţiul public conform cărora Viorica dăncilă i-ar fi cerut să facă un pas în spate: "Astea sunt poveşti de adormit copiii".

"Presa a speculat cel puţin o informaţie falsă, că mi-a cerut Viorica Dăncilă să fac un pas înapoi, că am o faţă mai veche şi că aş fi baron. Astea sunt poveşti de adormit copiii.

Sunt vicepreşedinte al PSD, am făcut multe lucruri bune, mai ales pentru oamenii din Vrancea", a spus el.

Întrebat dacă îşi doreşte o funcţie în viitor, el a răspuns: "Foaia de parcurs a oricărui politician rămâne deschisă".

Oprişan a completat apoi: "Acum vizez pacea, solidaritatea. Acum e important ca PSD să termine cu această stare de provizorat, apoi să ne vedem de programul de guvernare".

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, după ce Ciucă a declarat că liberalii vor câştiga alegerile: PSD va avea minimum 22 de preşedinţi de CJ, vom câştiga de la PNL

Ciolacu, întrebat dacă e normal ca PSD să susţină un primar condamnat pentru proxenetism: „Românii au întotdeauna dreptate”

Iohannis a promulgat legea Ciucă-Ciolacu. Evazioniștii care plătesc prejudiciul și 15% în plus scapă de închisoare

Marcel Ciolacu: PSD este cel mai european partid din România

Partenerii noștri