Live

Marcel Ciolacu: Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei

Data actualizării: Data publicării:
Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că "nici astăzi nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei". Liderul social-democraților a declarat că partidul său "are și soluțiile și oamenii pregătiți pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei".

"PeSeDe... PeSeDe... PeSeDe...

Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei! NIMIC! ZERO! ❗ Aproape 5.000 de bolnavi – ALEGERI... ❗ Record la ATI – ALEGERI... ❗ Școli închise pentru copii – Le vor deschide pentru ALEGERI... ❗ HORECA pusă pe butuci – ALEGERI... ❗ Sute de mii de locuri de muncă pierdute – ALEGERI... PSD are și #soluțiile, și #oamenii pregătiți pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei. Din prima zi! Pentru că, vedem cu toții, fără sănătate nu putem vorbi nici de locuri de muncă, nici de educație și nici de protejarea nivelului de trai", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a declarat că alegerile parlamentare nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit. Șeful statului a adăugat că aceste alegeri trebuie să aibă loc la termen, fiind fundamentale pentru modul în care se va gestiona pandemia și perioada post-pandemie.

Citește și: Klaus Iohannis: PSD-iștii găsesc mereu o cale să-și recompenseze servanții care au slujit cu obediență

Editor : Iulia Iancu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul de Paște al lui Marcel Ciolacu: Împreună putem să depăşim greutăţile vieţii

Mesajul lui Klaus Iohannnis de Paște: Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Partenerii noștri