Marcel Ciolacu: Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei

Data actualizării: Data publicării:
Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în Parlament.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/ George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că "nici astăzi nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei". Liderul social-democraților a declarat că partidul său "are și soluțiile și oamenii pregătiți pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei".

"PeSeDe... PeSeDe... PeSeDe...

Nici astăzi, Iohannis nu o propus nicio măsură pentru combaterea pandemiei! NIMIC! ZERO! ❗ Aproape 5.000 de bolnavi – ALEGERI... ❗ Record la ATI – ALEGERI... ❗ Școli închise pentru copii – Le vor deschide pentru ALEGERI... ❗ HORECA pusă pe butuci – ALEGERI... ❗ Sute de mii de locuri de muncă pierdute – ALEGERI... PSD are și #soluțiile, și #oamenii pregătiți pentru a recăpăta controlul asupra pandemiei. Din prima zi! Pentru că, vedem cu toții, fără sănătate nu putem vorbi nici de locuri de muncă, nici de educație și nici de protejarea nivelului de trai", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a declarat că alegerile parlamentare nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit. Șeful statului a adăugat că aceste alegeri trebuie să aibă loc la termen, fiind fundamentale pentru modul în care se va gestiona pandemia și perioada post-pandemie.

Citește și: Klaus Iohannis: PSD-iștii găsesc mereu o cale să-și recompenseze servanții care au slujit cu obediență

Editor : Iulia Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri