Live

Marius Budăi s-a răzgândit și nu mai merge la Ora Guvernului unde fusese chemat pentru explicații despre pensiile speciale

Data actualizării: Data publicării:
Ministrul Muncii, Marius Budăi. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat că nu va mai merge azi în Parlament unde fusese chemat să dea explicații despre întârzierea privind eliminarea pensiilor speciale.

Budăi a motivat că la ora 11.00 trebuie să ajungă la ședința de Guvern și a cerut ca Ora Guvernului să fie reprogramată în perioada 8 - 12 mai.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, urma să participe de la ora 11,30, în plenul Senatului, la Ora Guvernului, ca urmare a invitaţiei adresate la propunerea grupului senatorial USR, informează site-ul Senatului.

Senatorul USR Sebastian Cernic a declarat, pe 18 aprilie, că ministrul Muncii trebuie să dea lămuriri referitoare la menţinerea pensiilor speciale.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că speră "din tot sufletul" ca jalonul din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) cu privire la pensiile speciale să fie îndeplinit în timp util.

Ciolacu a spus că în coaliţia de guvernare se discută în continuare despre interzicerea cumulului pensie - salariu şi impozitarea suplimentară de venituri.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Berlinul vrea să scape de vila lui Joseph Goebbels, ministrul de propagandă al lui Hitler: "Luați-o, e cadou!"

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Partenerii noștri