Live

Cum şi-a dat Mihai Fifor demisia pe Facebook, după care a şters mesajul şi apoi toată postarea

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a fost pe punctul de a schimba taberele în partid, marţi, după ce s-a poziţionat împotriva conducerii din care el însuşi face parte. Într-o postare pe Facebook, Fifor îşi anunţa iniţial propria demisie. Ulterior, a şters fragmentul din postare în care spunea că demisionează, iar într-un final a şters complet postarea. Întrebat de jurnalişti şi vizibil stânjenit, Fifor a declarat că „la CEx discutăm”.

În postarea iniţială a lui Mihai Fifor de pe Facebook, secretarul general PSD spunea explicit că îşi va depune demisia din funcţie şi că susţine o nouă conducere a partidului. Nu a durat mult şi postarea a fost modificată - a fost şters doar fragmentul în care Fifor îşi anunţa demisia. Într-un final, Fifor a şters întreaga postare.

FOTO: Captură Facebook

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce trebuie să știi despre legea armatei voluntare. Când ar putea fi adoptată, ce fel de instrucție vei face, cu cât vei fi plătit

PSD vrea guvern tehnocrat de stânga până la alegeri, dacă trece moțiunea de cenzură

Vorbe de duh la Congresul PSD. Gabriela Firea: Să nu o schimbăm pe Maria, doar să ne uităm la ce pălărie poartă

Sorin Grindeanu a devenit nr. 2 în PSD. Ar mai accepta ca Florin Iordache să fie pe lista de parlamentari ai partidului?

Partenerii noștri