Live

Video Mircea Geoană, despre speculațiile privind starea sa de sănătate: „Am avut o sperietură care a trecut, e în spate”

Data publicării:
Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO. Foto: Profimedia

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a confirmat parțial o serie de speculații recente privind starea sa de sănătate. El nu a intrat în amănunte, însă a recunoscut într-un interviu cu jurnalistul Marius Tucă că a „avut o sperietură” peste care a trecut. Într-un podcast cu artistul Damian Drăghici, Geoană a povestit un alt episod medical dur prin care a trecut după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2009 în fața lui Traian Băsescu.

Mircea Geoană a fost invitat de Marius Tucă să lămurească speculațiile legate de starea sa de sănătate, iar oficialul NATO a recunoscut că a trecut peste o „sperietură”.

„Sunt bine. Am avut o sperietură și, har Domnului! efectiv, și faptul am o genă bună, m-a făcut să fiu dincolo de chestiunea asta. Am avut o sperietură care a trecut, e în spate. Ne uităm înainte”, a spus Mircea Geoană în discuția cu Marius Tucă, potrivit G4Media.ro.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Stroe, întrebat dacă va fi modificată data alegerilor prezidenţiale: „E un subiect pe care îl vom aborda după data de 9 iunie”

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Geoană, despre situația din Ucraina: „Nu va fi Al Treilea Război Mondial, dar ne îndreptăm către un război prelungit”

Geoană, despre anunțurile lui Macron: NATO nu are nicio intenție să trimită trupe în Ucraina. Nu există discuții în acest sens

Partenerii noștri