Live

Orban: Cei care azi nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL

Data publicării:
Președintele, PNL Ludovic Orban. Foto: Facebook

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a adresat liberalilor care sâmbătă au participat la Consiliul Național al partidului. „Cei care azi nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL”, a spus Orban în perspectiva alegerilor de săptămâna viitoare pentru funcția de președinte al partidului.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre competiția internă din partid. Concluzia liderului liberal este că lupta a stricat imaginea partidului și a dus la scăderea încrederii în Guvern.

„Din păcate competiția s-a transformat într-o luptă foarte dură, o luptă în care cele două părți nu s-au sfiit să folosească instrumente care nu sunt specifice democrației și PNL. Realitatea este că azi PNL a pierdut masiv din încredere, doar 15% dintre români mai cred că România se îndreaptă într-o direcție bună, încrederea în Guvern și premier prefer să nu v-o spun. Din cauza asta suntem în fața unui congres în care toți delegații trebuie să decidă, să ia decizia ținând cont doar de binele PNL”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai spus că cel care va fi ales președinte PNL pe 25 septembrie are de atins obiective imediate: refacerea unitățiii PNL și a majorității parlamentare. De asemenea, Orban le-a transmis un mesaj liberalilor aflați în sală care nu i-au aplaudat discursul.

„PNL trebuie să rămână cel mai democratic partid, să rămână un partid care respectă drepturile membrilor săi... Cei care azi nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL”, a spus Ludovic Orban în încheiere.

Consiliul Național al PNL s-a reunit sâmbătă pentru a pregăti congresul partidului programat pe 25 septembrie. De asemenea, participanții au aprobat o serie de modificări de statut.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ludovic Orban, despre rocada candidaților PSD și PNL: Se schimbă ca șosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute

Românul din Suedia cu plăcuțe M...PSD a intrat în politică. Cărui partid s-a alăturat Răzvan Ştefănescu

Ludovic Orban ameninţă Guvernul cu plângere penală dacă va „da liber traseismului politic al aleşilor locali”

Alianța Dreapta Unită îi cere lui Iohannis să facă referendum pentru eliminarea pensiilor speciale odată cu alegerile din 9 iunie

Partenerii noștri