Live

Precizările lui Dragnea privind cheltuielile cu deplasarea iubitei lui în vizita oficială din Elveția

Data actualizării: Data publicării:

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus luni, întrebat despre faptul că iubita sa, Irina Tănase, l-a însoţit în vizita oficială din Elveţia pe care a făcut-o luna trecută, că nicio instituţie publică, nici din ţară, nici din Elveţia, nu a acoperit cheltuielile cu cazarea şi transportul pentru ea. Întrebat în ce calitate a participat Irina Tănase la vizita oficială, Dragnea nu a dorit să răspundă.

„Nu a acoperit cheltuielile cu cazarea nicio instituţie publică, nici de aici, nici din Elveţia, nici cu transportul”, a declarant Liviu Dragnea, întrebat despre faptul că iubita sa l-a însoţit în vizita oficială pe care a făcut-o liderul PSD luna trecută, în Elveţia.

Întrebat în ce calitate a participat Irina Tănase la vizita oficială, Dragnea nu a dorit să răspundă.

Citește și ”Singura opțiune a președintelui pentru a ieși din capcana întinsă de Dragnea și CCR”

Preşedintele Camerei Depuaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a fost în perioada 29-31 mai într-o vizită oficială la Berna, în cadrul unui eveniment al Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene. Alături de el s-a aflat şi iubita sa, Irina Tănase, care a postat în urmă cu câteva zile pe Instagram fotografii în care apare alături de Liviu Dragnea la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin.

Irina Tănase, iubita liderului PSD, a devenit cunoscută, după ce l-a însoţit pe Liviu Dragnea la congresul extraordinar al partidului din 10 martie, ea stând în primul rând, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Ulterior, preşedintele PSD a declarat că el a decis ca prietena sa, Irina Tănase, să îi fie alături la congres şi că i-a fost drag că l-a însoţit. Dragnea a spus că încă nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta nu este unul de logodnă, ci unul care „nu este scump”, pe care i l-a oferit de 1 Martie.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O agenție de spionaj din Elveția este acuzată că a urmărit sute de oameni și organizații din Europa pentru Emiratele Arabe Unite

Trei tineri cu vârste între 15 și 18 ani au fost arestaţi în Elveţia, după o anchetă a poliției germane cu privire la posibile atentate

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Elveţia confirmă găzduirea unei conferinţe pentru pace în Ucraina pe 15-16 iunie. Cine participă la discuții

Partenerii noștri