Live

PSD mai pierde un senator. Emanoil Savin este finul lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook/Emanoil Savin

Senatorul PSD Emanoil Savin a anunțat, miercuri, în plen, că demisionează din grupul PSD și se declară senator independent. Ulterior, PSD l-a eliminat pe acesta din Comisia economică a Senatului, unde era membru. Liviu Dragnea, fostul lider al partidului, care în prezent ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, a fost naș de cununie la nunta de argint a senatorului, în 2014.

„Nu mai e nevoie astăzi, mă declar senator independent, neafiliat”, a spus Emanoil Savin, miercuri, în plenul Senatului, potrivit Mediafax.

Anterior anunțului făcut de Emanoil Savin, grupul PSD l-a propus pe acesta la Comisia de Apărare, unde urma să îl înlocuiască pe Mihai Fifor și să preia totodată și funcția de secretar în comsie.

Emanoil Savin a susținut însă că nu mai e nevoie de această propunere, deoarece demisionează din grupul PSD și devine independent.

El era senator al PSD din decembrie 2016, fiind ales pe listele din Prahova. Înainte a fost primar al Bușteniului timp de patru mandate.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

PSD Iaşi a depus listele de candidaţi la locale. Balanișcu spune că e „omul care îl poate scoate pe penalul Mihai Chirica din Primărie”

Firea, despre Ciolacu: Au fost oameni care ne-au intoxicat și ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt

Firea spune de ce nu i-a pronunțat numele lui Cîrstoiu la lansarea acestuia: Nu a fost intenționat, nu știam organizarea evenimentului

Burduja: Firea nu este o alternativă pentru Capitală. De aceea sunt obligat să nu stau pe margine, deși e o cursă dificilă

Partenerii noștri