Live

Reacția lui Dragnea la informația că s-a văzut cu Trump în schimbul unor contracte

Data actualizării: Data publicării:

Liviu Dragnea a reacționat, luni, la informațiile publicate de cotidianul american The New York Times, potrivit cărora lobby-istul Elliott Broidy asigura intrarea la învestirea lui Trump ca premiu pentru potențiali clienți ai companiei sale (citiți articolul aici).

„Eu n-am fost la acele două ministere cu domnul Broidy. Altcineva a fost. Întrebați miniștrii”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă știa despre acorduri, liderul PSD a spus că „am aflat din presă”.

În continuare, Dragnea a susținut că participarea sa la Washington și semnarea de acorduri pentru eventuale contracte cu firma lui Broidy nu au legătură.

„N-are nicio legătură... deplasarea mea în Statele Unite cu acele contracte. Eu zic că sunteți televiziuni serioase și investigați și o să ajungeți la adevăr”, a mai spus el.

Întrebat în continuare dacă este vorba despre ministrul Apărării, Mihai Fifor, cel cu ajutorul căruia ar fi ajuns în SUA, președintele PSD nu a oferit un răspuns.

Jurnaliștii făceau referire la faptul că, la începutul lunii trecute, oficialii companiei Circinus - deținută de Elliott Broidy - au semnat un acord de circa 200 de milioane de dolari cu reprezentanții Romarm. Acordul a fost semnat de ministrul Economiei, Dănuț Andrușca, ministrul Apărării, Mihai Fifor, și ambasadorul american Hans Klemm.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Victoria lui Trump, risc existențial pentru unitatea Europei. Cum ar putea fi dezbinată UE dacă magnatul revine la Casa Albă (Politico)

Partenerii noștri