Live

Senatoarea Roxana Pațurcă, exclusă din PSD pentru că a lipsit de la moțiunea de cenzură, s-a înscris în PNL. Soțul ei este primar PNL

Data publicării:
Exclusă din PSD, senatoarea Roxana Pațurcă a ajuns la PNL. Foto: Facebook / Roxana Pațurcă

Senatoarea Roxana Paţurcă, exclusă din PSD alături de alți trei deputați pentru că au absentat de la moțiunea de cenzură de luni, s-a înscris în PNL și va activa în grupul PNL din Senat. Informația a fost confirmată de liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu. Soțul senatoarei este primar PNL în comuna Borcea din județul Călărași.

„Roxana Paţurcă va fi membră a grupului PNL de la Senat. Organizaţia PNL Călăraşi nu se opune doamnei Paţurcă. Este apreciată atât în organizaţia Călăraşi, cât şi de grupul PNL din Senat. Eu consider că venirea Roxanei întăreşte grupul într-un context în care PSD atacă la baionetă toate măsurile Guvernului Orban şi noi trebuie să fim în măsură să respingem toate atacurile PSD care urmează până în decembrie”, a declarat pentru Daniel Fenechiu, citat de Agerpres.

Soțul senatoarei Roxana Paţurcă, Theodor Aniel Pațurcă, este primarul PNL al comunei Borcea din județul Călărași. 

Senatoarea Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi, marţi, din PSD pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Decizia excluderii celor patru a fost luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD. 

Editor: B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Liberalul Daniel Fenechiu: PSD a cerut ca Marcel Ciolacu să fie candidatul comun la Preşedinţie

PSD și PNL nu susțin un independent la prezidențiale: Dacă Geoană vrea să candideze, să vină în PSD / Ciucă este cea mai bună variantă

Fenechiu: PNL vrea comasarea alegerilor pentru că este în interesul bugetului şi al copiilor. „Le salvăm 10-12 zile de şcoală”

Fenechiu: O alianță PNL-PSD nu este realizabilă în acest moment. Nu vom renunța să avem candidat pentru Președinție

Partenerii noștri