Live

Teodorovici îi răspunde lui Iohannis: Oameni importanți prezintă o altă situație decât este

Data actualizării: Data publicării:

Oamenii importanți din stat nu trebuie să prezinte o altă situație decât cea reală, în fața companiilor cu capital străin, a spus miercuri, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici.

Ministrul a participat la o conferință organziată de DC News pe tema marilor proiecte de investiții, unde s-a referit la declarațiile președintelui de la ședința Coaliției pentru Dezvoltarea României.

„Nu cred avem de-a face cu cea mai bună abordare, dacă vrem investiții cu adevărat în România. Nu cred că oameni importanți în stat trebuie să prezinte, culmea, în fața companiilor cu capital străin, o situație alta decât este. Sper ca noul președinte să aibă altă abordare constructivă. O zic strict din dorința de a schimba lucrurile pe fond în România”, a spus Teodorovici, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că mediul de afaceri a fost bulversat de măsurile hazardate ale guvernanților, precum „celebra OUG 114”, care, potrivit șefului statului, a arătat calitatea deplorabilă a Executivului. Șeful statului a subliniat că România are cea mai mare rată a inflației din UE.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Klaus Iohannis a promulgat legea care devansează alegerile prezidenţiale

Iohannis a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau despre NATO

Turcia îl sprijină pe Mark Rutte pentru șefia NATO

Mesajul lui Klaus Iohannis, de Ziua Veteranilor de Război: „Respect etern eroilor noștri veterani!”

Partenerii noștri