Live

VIDEO Un jurnalist ar fi fost agresat fizic și verbal la vizita lui Liviu Dragnea pe șantier

Data actualizării: Data publicării:

Un jurnalist de la Gazeta de Sud ar fi fost agresat fizic și verbal, miercuri, la inaugurarea drumului expres Craiova-Pitești, unde era prezent și liderul PSD Liviu Dragnea.

Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli în Dolj, iar jurnaliștii prezenți au filmat momentul, lucru care i-ar fi nemulțumit pe doi bărbați veniți să îl susțină pe liderul PSD. Aceștia l-ar fi agresat pe jurnalist, lovindu-l cu cotul în stomac.

Potrivit Gazetei de Sud, cei doi bărbați i-ar fi spus apoi jurnalistului Bogdan Grosereanu: „Marș de aici!”. „I-am spus că sunt jurnalist și că îmi fac meseria. Mi-a băgat cotul în stomac și mi-a spus să plec acasă”, a povestit jurnalistul.

GDS scrie că unul dintre cei doi bărbați este Ion Tudor, șeful secției de drumuri județene din Gorj. Acesta nu neagă incidentul, dar susține că a fost unul de natură „civilizată”. „A fost o manifestare în cadrul unui șantier. Cinci persoane au scandat. Eu am intervenit civilizat. Cei cinci se manifestau vulgar în incinta unui șantier. Când am pus mana pe jurnalistul de la Gazeta de Sud a fost pentru că au existat câteva replici neprincipiale. Am intervenit în mod civilizat”, a spus Tudor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

Partenerii noștri