Live

USR pierde un deputat. Dan Rădulescu: Viziunea noastră despre un partid altfel este astăzi diferită

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook/Deputat Dan

Deputatul Dan Rădulescu și-a anunțat miercuri dimineață demisia din USR, deoarece „viziunea noastră despre un partid altfel este, astăzi, diferită”.

„Din păcate, viziunea noastră despre un partid altfel este, astăzi, diferită. Cred, însă, în continuare că, stradă cu stradă, putem şi trebuie să schimbăm România!”, afirmă Dan Rădulescu, pe pagina de Facebook.

„Îi asigur pe alegatorii din Prahova, precum și pe toți cei care mi-au acordat votul şi încrederea lor, că voi lupta în continuare pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant, pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos, pentru oameni noi in politică și pentru o Romania în care, fără penali şi fără hoție, să ajungem departe!”, adaugă el.

Dan Rădulescu este la primul mandat de parlamentar și face parte din Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport. În octombrie 2019 a devenit președintele delegaţia Camerei Deputaţilor la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei. 

A avut 29 de luări de cuvânt, dintre care 18 au fost declarații politice. Este semnatar la 121 de inițiative legislative.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un primar din Prahova, vizat de două dosare penale de fraudare a alegerilor, candidează din nou

BEJ Prahova i-a admis candidatura lui Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean

George Tuță, PNL Sector 1: Drulă să explice de ce o mai susține pe Armand, trimisă în judecată pentru infracțiuni cu fonduri europene

Pesediștii cer USR să o excludă pe Clotilde Armand din partid: Are toate atributele penalului în funcţii publice

Partenerii noștri