Live

VIDEO. George Simion și cameramanul său, agresivi cu două persoane întâlnite într-o piață din Botoșani

Data publicării:
Liderul AUR, George Simion, suprins în timp ce încearcă să-i dea o palma peste cap unui tânăr, în Botoșani Foto: captură video YouTube

Liderul AUR, George Simion, a fost filmat la Botoșani în timp ce încearcă să-i dea o palmă peste cap unui tânăr care a refuzat să dea mâna cu el, în timp ce cameramanul său face ulterior același gest în piață, cu o femeie, deranjat probabil că i-a trecut prin cadru.

Potrivit botosaneanul.ro, George Simion și câteva zeci de susținători s-au aflat la Botoșani duminică, oficial ca să strângă semnături pentru demiterea președintelui României, Klaus Iohannis. După ce și-au făcut campanie în curtea unei biserici, au plecat apoi în Piața Centrală încercând să facă același lucru. Unul dintre oamenii întâlniți acolo a refuzat să îi strângă mâna pe care deputatul AUR i-a întins-o și, drept răspuns, George Simion a încercat să îl lovească peste cap cu palma, doar că respectivul cetățean s-a ferit la timp.

După câteva minute, cameramanul din coloana AUR a făcut același gest într-o zonă cu tarabe, unde a lovit cu palma peste cap o botoșăneancă, nemulțumit probabil pentru că i-a intrat în cadru.

De remarcat că liderul AUR nu purta mască, așa cum cere legea, deși se afla într-o piață.

Iată imaginile:

Editor : Luana Pavaluca

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reacția unui bărbat după ce a văzut cât costă acum carnea de miel în piață: "Pare foarte mult. Anul trecut era sub 40 de lei"

Au apărut primele cireșe în piețe. Un kilogram se vinde cu 150 de lei. „Oamenii întreabă si pleacă”

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

Partenerii noștri