Live

Roastul lui Victor Ponta, amânat pe fondul disputelor politice. Anunțul făcut de Micutzu

Data publicării:
Victor Ponta Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Roastul lui Victor Ponta, programat iniţial pentru 14 septembrie, va fi amânat pentru o "perioadă mai liniştită", a anunţat actorul de stand-up comedy Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu.

„Din cauza intâmplărilor din ultima perioadă am zis toţi că nu e momentul pentru roast-ul lui Ponta, aşa că îl vom amâna pentru o perioadă mai liniştită, în care nu vom avea atâta ură, nici de o parte, nici de alta, nici de alta, nici de alta ş.a.m.d., sperând la vremuri mai bune pentru comedie”, a anunţat actorul Cosmin Nedelcu pe pagina de Facebook.

Pe 1 august, Cosmin Nedelcu a declarat pentru News.ro că fostul premier Victor Ponta a acceptat să fie subiectul unui "roast" - un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta glumelor mai multor invitaţi.  

Evenimentul care îl va avea în centru pe fostul prim-ministru urma să aibă loc pe 14 septembrie. 

„El a acceptat după vreun an de când i-am propus. Am încercat cu mai mulţi politicieni, dar doar el a spus da. Nu ştiu exact care este motivul lui, eu doar m-am bucurat că a acceptat”, declara actorul la începutul lunii. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Victor Ponta a dat statul român în judecată, inclusiv DNA și procurorul care l-a trimis în judecată în dosarul Turceni - Rovinari

Corina Creţu și-a anunțat demisia din Pro România: Colaborarea cu AUR este o decizie greșită

Cioloș reia acuzațiile în scandalul Roșia Montană: Numele lui Ponta apare de 161 de ori în cererea de despăgubiri, al meu nici o dată

Dacian Cioloş răspunde acuzaţiilor PSD în scandalul Roşia Montană: "Marcel Ciolacu, dă-l afară pe Ponta imediat din Guvern!"

Partenerii noștri