Live

Robert Negoiță, filmat în timp ce mergea pe bicicletă în Parcul IOR, închis oficial. Ce spune primarul sectorului 3

Data actualizării: Data publicării:
Sursa: Captură video

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a fost surprins astăzi, prima zi de Paște, plimbându-se în parcul IOR din Capitală, împreună cu iubita sa. Edilul spune că verifica starea parcului.

Deși parcurile din București au fost închise pe timpul stării de urgență, primarul Sectorului 3 a dat o tură cu bicicleta. Telespectatoarea Digi24 care a surprins momentul povestește că primarul era îmbrăcat în pantaloini scurți și avea un coș de picnic.

Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare”, a scris pe Negoiță.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imagini ca după război în Noua Caledonie. Tancuri pe străzi, 600 de soldați au fost trimiși să deblocheze drumul spre aeroport

Trei români au anunţat autorităţile că se află în Noua Caledonie, devastată de revolte și violențe. Precizările Ministerului de Externe

Violențe și proteste în Noua Caledonie, sute de persoane arestate, drumuri baricadate. "Totul, în proporţie de 80%, e distrus"

Macron a declarat stare de urgență în Noua Caledonie. Doi morți și un jandarm rănit în urma unor revolte

Partenerii noștri