Live

Apa care curge la robinetele Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vaslui, infestată cu bacteria E.coli

Data publicării:
Foto: GettyImages

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a dispus o serie de măsuri, după ce analizele efectuate pentru verificarea calităţii apei folosite la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui au evidenţiat prezenţa bacteriei E.coli.

Directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada, a declarat, luni, pentru Agerpres, că, potrivit contractului de monitorizare încheiat cu spitalul vasluian, calitatea apei este controlată permanent.

„În urma analizelor efectuate, s-a constatat prezenţa E.coli. Le-am transmis reprezentanţilor spitalului protocolul privind măsurile necesare pentru clorinarea şi dezinfectarea apei, iar acum se aşteaptă rezultatul probelor de laborator”, a precizat Mihaela Vlada.

Până la remedierea situaţiei, pacienţii şi personalul Spitalului Judeţean Vaslui au primit recomandarea de a nu consuma apă de la robinet. În secţiile din spital şi la intrările în unitatea sanitară au fost afişate anunţuri prin care oamenii erau informaţi cu privire la faptul că apa este infestată cu E.coli.

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Apocalipsa plantelor în Europa: Cum au ajuns tot mai multe boli și dăunători din țări străine să distrugă recoltele din UE

13 schelete umane au fost găsite în curtea Spitalului Vaslui. "Sunt aşezate într-un anumit fel, sunt urme de sicriu"

Grădiniţă amendată de polițiști după ce doi copii de 3 ani au plecat pe stradă fără să fie observaţi de educatoare

VIDEO Doi frați se luptă pentru funcția de primar într-o comună din Vaslui fără apă, gaz și străzi: „Eu hambițios, dumnealui hambițios”

Partenerii noștri