Live

Listă de cumpărături pentru pacienți, de la medici. Reacția conducerii Spitalului Județean din Târgu-Mureș

Data actualizării: Data publicării:

Pijamale, farfurii, zahăr, lămâi şi medicamente. Sunt unele dintre bunurile necesare unui pacient internat în Centrul de Transplant Medular și Hematologie din Târgu-Mureș. Lista pe care o primesc, de la medici, rudele bolnavilor a fost publicată de pressone.ro. Conducerea Spitalului Județean din Târgu-Mureș, de care aparţine clinica, susţine că nu ştia de existenţa acesteia şi că a cerut un control.

Ioan Claudiu Puiac - managerul SJCU Târgu-Mureș: Am contactat-o telefonic pe șefa Secției Clinice de Hematologie și Transplant Medular, care mi-a confirmat existența acestei liste. Dar dânsa m-a informat că această listă nu este obligatorie, este o recomandare pentru confortul pacienților. Cu toate acestea am format o comisie de control și am dispus un control. Nu mi se pare normal, în condițiile în care noi asigurăm hrana necesară pacienților. Nu mi se pare normală această listă. Mi s-a spus telefonic că această listă este o moștenire istorică, de mult timp este această listă și se dă, este o moștenire istorică la nivelul compartimentului. Nu înțeleg cine a întocmit această listă și de ce a întocmit-o.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Familia unui jandarm rănit în misiune acuză că bărbatul a murit în chinuri la spital. Managerul unității sanitare: Să facă plângere

Achizițiile de la Spitalul Județean din Târgu Mureș, la DNA. Ministerul Sănătății a făcut plângerea

Partenerii noștri