Live

Medic, despre starea de sănătate a Andreei Bălan: Incidentul e foarte rar. Pot exista riscuri

Data actualizării: Data publicării:

Un medic de la clinica privată unde este internată cântăreața Andreea Bălan, care a suferit, luni seară, un stop cardio-respirator în timpul unei operații de cezariană, a declarat că artista este în stare stabilă, dar va rămâne internată pentru a fi supravegheată.

Starea de sănătate a pacientei este una stabilă, echilibrată din punct de vedere vital, ea este supravegheată de medici și a putut fi vizitată de familie. Va fi în continuare monitorizată”, a transmis medicul marți.

Andreea Bălan se află încă la terapie intensivă, precizează medicul.

Medicul a refuzat să dea alte detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan, argumentând că aceasta este dorința familiei sale momentan.

În măsura în care a existat un incident intraoperator, pot exista riscuri (...) Acest stop cardio-respirator se instalează din diferite motive, consecințele pot fi diferite”, menționează medicul.

Incidentul din timpul intervenției este unul foarte rar, e una dintra complicațiile citate, nu poate fi prevăzut prin investigații anterioare, undeva, unul la câteva zeci de mii de cazuri se întâmplă”, a declarat acesta.

Medicul a transmis că starea copilului este una bună.

Andreea Bălan a suferit luni noapte un stop cardio-respirator, în timpul operaţiei de cezariană la care a fost supusă într-o clinică privată.

Soţul ei, actorul George Burcea a făcut publică informaţia şi a ţinut să precizeze că acum starea ei este stabilă şi că fetiţa lor este sănătoasă.„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg”, a spus partenerul de viaţă al Andreei Bălan, pe unul dintre conturile de socializare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Matinalii Digi FM - Vizită în premieră cu Andreea Bălan, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa"

Andreea Bălan confirmă că a fost operată iar și se află în spital: „Astfel de cazuri sunt rare”

Andreea Bălan a fost supusă unei noi operații, după ce ar fi suferit o hemoragie

Andreea Bălan, despre operație: Imediat după ce am pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator

Partenerii noștri