Medic, despre starea de sănătate a Andreei Bălan: Incidentul e foarte rar. Pot exista riscuri

Data actualizării: Data publicării:
andreea balan insarcinata

Un medic de la clinica privată unde este internată cântăreața Andreea Bălan, care a suferit, luni seară, un stop cardio-respirator în timpul unei operații de cezariană, a declarat că artista este în stare stabilă, dar va rămâne internată pentru a fi supravegheată.

Starea de sănătate a pacientei este una stabilă, echilibrată din punct de vedere vital, ea este supravegheată de medici și a putut fi vizitată de familie. Va fi în continuare monitorizată”, a transmis medicul marți.

Andreea Bălan se află încă la terapie intensivă, precizează medicul.

Medicul a refuzat să dea alte detalii despre starea de sănătate a Andreei Bălan, argumentând că aceasta este dorința familiei sale momentan.

În măsura în care a existat un incident intraoperator, pot exista riscuri (...) Acest stop cardio-respirator se instalează din diferite motive, consecințele pot fi diferite”, menționează medicul.

Incidentul din timpul intervenției este unul foarte rar, e una dintra complicațiile citate, nu poate fi prevăzut prin investigații anterioare, undeva, unul la câteva zeci de mii de cazuri se întâmplă”, a declarat acesta.

Medicul a transmis că starea copilului este una bună.

Andreea Bălan a suferit luni noapte un stop cardio-respirator, în timpul operaţiei de cezariană la care a fost supusă într-o clinică privată.

Soţul ei, actorul George Burcea a făcut publică informaţia şi a ţinut să precizeze că acum starea ei este stabilă şi că fetiţa lor este sănătoasă.„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg”, a spus partenerul de viaţă al Andreei Bălan, pe unul dintre conturile de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri