Live

Coordonatorul militar al Spitalului Județean Suceava: „O parte din cadrele medicale refuzau să poarte echipamente de protecție”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Agerpres

Noul coordonator al activității Spitalului Județean Suceava, generalul-maior în rezervă Ionel Oprea, care este și secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat vineri că spitalul are suficiente echipamente de protecție, dar că o parte din personalul medical refuza să le poarte.

„În mod paradoxal, o parte din cadrele medicale refuzau să poarte aceste echipamente, iar aceasta este una din explicațiile pentru care aici sunt atât de mulți medici și asistenți infectați cu COVID-19. Chiar vă rog să mă citați cu această declarație. Dar acest comportament se va schimba și oamenii au înțeles că trebuie să poarte echipamentele de protecție”, a declarat generalul-maior Ionel Oprea, pentru Monitorul de Suceava.

Acesta a completat că obiectivul pe termen scurt este acela ca Spitalul Județean Suceava să redevină complet operațional în maxim o săptămână.

Conducerea Spitalului din Suceava a fost preluată începând de joi de personal militar.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ipoteză șocantă în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: nu ar fi fost un accident, ci o răzbunare

Un șofer din Suceava, suspectat că a accidentat mortal un pieton, a fost găsit acasă. Era beat și s-a baricadat în locuință

Un șofer de ambulanță din Suceava a fost trimis în judecată pentru un accident mortal. Era în misiune și depășise o coloană de mașini

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Partenerii noștri