Live

Bărbat din Botoșani găsit înghețat în plină vară. A ajuns în stare gravă la spital

Data actualizării: Data publicării:
Ambulanță. Foto: DSU

Un bărbat de 58 de ani din judeţul Botoşani este în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconştient, îngheţat în plină vară în beciul casei. Botoşăneanul a fost descoperit de vecinii alertaţi de fiica bărbatului, informează MEDIAFAX.

Medicii botoşăneni au de tratat un caz cât se poate de neobişnuit: un bărbat de 58 de ani, din localitatea Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, se află în stare gravă, internat în secţia Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Botoşani, după ce a fost găsit aproape îngheţat în beciul casei.

Bărbatul a fost găsit de vecini, după ce sora acestuia s-a îngrijorat că nu a mai reuşit să ia legătura cu el de două zile şi i-a alertat pe vecinii bărbatului. Aceştia l-au găsit în beci, aproape îngheţat şi au cerut sprijinul Ambulanţei.

Botoşăneanul a fost internat iniţial în spitalul din Dorohoi, fiind diagnosticat cu hipotermie severă, însă medicii nu l-au putut stabiliza şi au solicitat transferul acestuia la Spitalul Judeţean. Bărbatul a ajuns în secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Botoşani în stare de şoc, fiind supus unui protocol destinat persoanelor cu hipotermie şi internat în secţia ATI.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Copil de 12 ani, căutat de poliţiştii din Botoşani. Ce semnalmente are David

Partenerii noștri