Live

Județul care nu mai are niciun pacient infectat cu COVID-19. Nu a avut niciun deces

Data publicării:
Sursa foto: Getty Images

Brăila nu mai are niciun pacient infectat cu COVID-19, toate cele 22 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus care au existat în judeţ de la începutul pandemiei fiind vindecate şi externate, potrivit informaţiilor făcute publice, sâmbătă, de prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, transmite Agerpres.

"Toţi brăilenii infectaţi cu noul coronavirus sunt vindecaţi! Avem cele mai bune cadre medicale! Vă mulţumesc! Mă înclin", a scris Cătălin Boboc, pe contul său de socializare.

Astfel, au fost externaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila ultimii trei pacienţi confirmaţi cu COVID-19, cazurile fiind declarate vindecate.

De asemenea, de la începutul pandemiei, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila nu a fost înregistrat niciun deces din cauza noului tip de coronavirus.

Redactor: Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Colegiul Medicilor, despre decesele de la Spitalul Pantelimon: Niciun fel de suspiciune că a existat vreo abatere sau act deliberat

Rafila, despre tratarea pacienților: „Cele 2 sectoare, public și privat, nu trebuie să fie considerate opuse. Vreau să găsim o soluție”

Masca nu e o soluție contra prafului saharian. Beatrice Mahler explică ce poți face ca să te protejezi, mai ales dacă ai astm

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Partenerii noștri