Live

Petrecere de 8 Martie încheiată cu amenzi. Poliția i-a amendat pe ultimii oameni găsiți după publicarea imaginilor pe Facebook

Data publicării:
Imaginile cu petrecerea au fost postate pe Facebook de Claudiu Gânscă, președintele TSD Beliș.

O petrecere privată de Ziua Internațională a Femeii s-a lăsat cu amenzi de 6.250 de lei. S-a întâmplat în comuna Beliș din județul Cluj.

Organizatoarea ar fi fost o fostă consilieră locală PSD, care a invitat mai multe femei, printre care și una dintre cele aflate la șefia filialei județene a partidului.

Șeful organizației de tineret din comună a postat imagini pe pagina sa de Facebook, dar le-a șters după ce au fost preluate de presă.

Polițiștii au întrerupt petrecerea când era aproape pe sfârșite și au mai găsit doar cinci participanți, pe care i-au amendat.

Editor : G.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nemaiîntâlnit! Câți bodyguarzi ”l-au apărat” pe Dan Șucu de jurnaliști după Rapid - Craiova! Oamenii patronului, mesaj pentru presă

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

USR Iași cere filialelor PSD din Moldova să retragă sprijinul politic al lui Ciolacu, după reclamațiile „discriminatorii” ale acestuia

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu

Partenerii noștri