Live

Povestea femeii care a adus la Poliţie un portofel cu 19.000 de euro. „Putea să moară cineva din atâţia bani”

Data actualizării: Data publicării:
Ana Maria Manole își câștigă traiul vânzând ziare Foto: captură TV

O femeie din Iaşi a dus la poliție un portofel în care se aflau peste 19.000 de euro. Îl găsise în parcarea unui centru comercial, unde vinde ziare. Polițiștii spun că este pentru a treia oară când femeia le aduce bunuri pierdute pe stradă.

„Undeva pe aici era, zona asta, l-am luat în mână, am simţit că e ceva în interior, am desfăcut fermoarul, am văzut că e valută”, a povestit femeia.

Ana Maria Manole are 30 de ani şi doi copii. În câteva luni va veni pe lume şi al treilea. Locuiește într-o casă modestă și își câștigă traiul vânzând ziare.

Ana Maria Manole: Acasă i-am numărat şi am văzut exact ce sumă e.

Reporter: Câţi erau?

Ana Maria Manole: 19.160.

Reporter: Foarte mulţi bani. Aţi mai văzut vreodată atât de mulţi bani?

Ana Maria Manole : Nu! Nu! Nu!

Femeia a dus portofelul, cu toți banii în el, la cea mai apropiată secție. Polițiștii au stabilit că acesta îi aparține unei femei în vârstă de 64 de ani, dintr-o comună din județul Iași care reclamase că a fost jefuită.

„Anterior acestui eveniment, la dat de 6 februarie, femeia de 64 de ani s-a prezentat la sediul poliţiei municipiului Iaşi unde a reclamat faptul că persoane necunoscute i-au sustras portofelul cu bani. În urma verificărilor efectuate de colegi s-a constatat că fapta nu se confirmă”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

„Am zis că sunt banii, munca lor. Mie îmi pare bine că s-a rezolvat problema. Putea să moară cineva din atâţia bani...”, a declarat Petru Manole, socrul Anei.

Polițiștii o cunosc pe Ana Maria Manole. Săptămâna trecută, tânăra le-a adus un telefon mobil pe care l-a găsit pe stradă. Iar în urmă cu ceva timp a mai înapoiat o sumă de bani.

Editare web: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Român aflat pe lista Most Wanted, prins în Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat că a păgubit americani din Miami

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe o stradă din Olt. La audieri a motivat că era gelos

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

„Nu pot să respir”. Un afroamerican a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

Partenerii noștri