Live

Un bărbat care atingea femeile în zonele intime într-o staţie de tramvai din București a fost prins de jandarmi

Data publicării:
Sursa foto: Profimedia Images

Un bărbat care atingea femeile în zonele intime, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, a fost prins în flagrant de jandarmi, care l-au legitimat şi l-au predat poliţiştilor, pentru cercetări. Suspectul ar fi avut acelaşi comportament de mai multe ori.

”În această dimineaţă, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, jandarmii s-au confruntat cu o situaţie de mare impact asupra siguranţei publice: un bărbat atingea femeile în zonele intime şi încerca sa dispară urcând în mijloacele de transport. Urmărit pentru a fi surprins în flagrant, bărbatul a avut acelaşi comportament şi în tramvai, motiv pentru care a fost reţinut de jandarmi şi legitimat”, a anunţat, joi, Jandarmeria Bucureşti, potrivit News.ro

Potrivit sursei citate, în timpul procedurii, s-a prezentat un angajat al Societăţii de Transport Bucureşti care a confirmat că bărbatul a mai fost surprins având acelaşi comportament faţă de femei.

Astfel, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor, în vederea continuării cercetărilor.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sindicaliștii care protestează față de taxele mari pe salarii au ajuns la Finanțe. Reprezentanți ai BNS au intrat la discuții

Se schimbă vremea în București. ANM anunță ploi și temperaturi minime de 7 grade

Un om a murit iar altul a fost rănit după ce o mașină a fost izbită de trenul Budapesta - București

Bărbat prins de jandarmi în timp ce încerca să jefuiască un cetăţean străin

Partenerii noștri