Un bărbat care atingea femeile în zonele intime într-o staţie de tramvai din București a fost prins de jandarmi

Data publicării:
the offender arrest
Sursa foto: Profimedia Images

Un bărbat care atingea femeile în zonele intime, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, a fost prins în flagrant de jandarmi, care l-au legitimat şi l-au predat poliţiştilor, pentru cercetări. Suspectul ar fi avut acelaşi comportament de mai multe ori.

”În această dimineaţă, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, jandarmii s-au confruntat cu o situaţie de mare impact asupra siguranţei publice: un bărbat atingea femeile în zonele intime şi încerca sa dispară urcând în mijloacele de transport. Urmărit pentru a fi surprins în flagrant, bărbatul a avut acelaşi comportament şi în tramvai, motiv pentru care a fost reţinut de jandarmi şi legitimat”, a anunţat, joi, Jandarmeria Bucureşti, potrivit News.ro

Potrivit sursei citate, în timpul procedurii, s-a prezentat un angajat al Societăţii de Transport Bucureşti care a confirmat că bărbatul a mai fost surprins având acelaşi comportament faţă de femei.

Astfel, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor, în vederea continuării cercetărilor.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri