Live

Un bărbat fără adăpost a găsit 20.000 de lei pe o stradă din Botoșani și a preferat să ducă banii la Poliție

Data publicării:
Bărbatul a găsit banii aruncați într-un container. Foto: Getty Images

O persoană fără adăpost din judeţul Botoşani a găsit pe stradă, într-un container de gunoi, 20.000 de lei, bani pe care i-a predat la scurt timp Poliţiei, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Bărbatul de 53 de ani, din comuna Hăneşti, a găsit banii într-un container de depozitare a deşeurilor menajere amplasat în cartierul Pacea din municipiul Botoşani.

„Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Nicoleta Federciuc.

Poliţiştii reamintesc faptul că însuşirea bunului găsit reprezintă infracţiune dacă bunul nu este predat poliţiei în termen de zece zile şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Copil de 12 ani, căutat de poliţiştii din Botoşani. Ce semnalmente are David

Partenerii noștri