Live

Şofer cercetat pentru furt, după ce a alimentat de 2700 de lei și plecat din benzinărie fără să plătească

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Şoferul unui autovehicul de mare tonaj este cercetat pentru furt după ce a plecat dintr-o benzinărie din municipiul Râmnicu Sărat, unde a alimentat, fără a plăti carburantul, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să recupereze prejudiciul în valoare de circa 2.700 de lei.

"În seara de 10 iunie a.c , poliţiştii au fost sesizaţi de angajatul unei staţii PECO din municipiul Râmnicu Sărat cu privire la faptul că o persoană a alimentat la acea unitate şi a plecat fără să achite contravaloarea combustibilului. Contravaloarea cantităţii de combustibil a fost de aproximativ 2.700 de lei. Poliţiştii au depistat în trafic ansamblul de vehicule, pe DN2 E85, iar cu ocazia cercetărilor efectuate a reieşit faptul că în seara respectivă şoferul unui camion de mare tonaj, în vârstă 48 de ani, s-ar fi deplasat cu autocisterna, ar fi alimentat şi ar fi părăsit staţia PECO fără să achite. Prejudiciul a fost astfel recuperat", se arată într-un comunicat de presă remis marţi AGERPRES.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Benzina și motorina se scumpesc de la 1 ianuarie, dar o creștere și mai mare a prețurilor vine peste șase luni

Benzina și motorina s-au scumpit din nou: Motorina e la maximul anului, benzina n-a mai avut un preț atât de ridicat de vara trecută

Cele patru cuvinte cu care noul președinte al Nigeriei și-a aruncat țara în haos din prima zi de mandat

Benzina și motorina se întorc la același nivel, după ce prețurile lor au înregistrat cea mai mare diferență din ultimii 10 ani

Partenerii noștri