Live

Video Femeia luată de pe plajă după ce i s-a făcut rău a fost confirmată cu coronavirus. „Avea lipsa mirosului și a gustului”

Data actualizării: Data publicării:

O tânără a fost luată marți de pe plaja din Eforie Nord și a fost dusă la spitalul de boli infecțioase din Constanța. Rezultatul testului pentru coronavirus a fost pozitiv, a anunțat DSP Constanța a doua zi. Femeia, în vârstă de 28 de ani, este din județul Suceava și era în concediu la mare. I s-a făcut rău iar echipajul de ambulanță a constatat că are simptome de COVID-19.

Actualizare 15:20. DSP Constanţa a anunţat că femeia de 28 de ani este infectată cu coronavirus.

„A fost confirmată cu COVID-19 femeia în vârstă de 28 de ani din Suceava căreia i s-a făcut rău pe plaja din Efortie Nord cu o zi în urmă, fiind declanşată o anchetă epidemiologică”, a anunțat Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Constanţa.


„Am primit o solicitare de la salvamarul din punctul de observație că o persoană de sex feminin a leșinat pe șezlong. Ne-am deplasat cu șenilata SMURD. Avea lipsa mirosului, cât și a gustului”, a declarat Bogdan Ghimboașe, coordonatorul salvamarilor din Eforie Nord.

„Paramedicii SMURD au fost solicitați de salvamari să intervină la o persoană care prezenta stare de rău pe plajă. Colegii s-au deplasat cu șenilata și au preluat o femeie în vârstă de 28 de ani, pe care au transporat-o la cort și acolo a fost evaluată medical. Întrucât prezenta simptome specifice noului coronavirus, colegii mei au solicitat echipaj de prim ajutor, care a preluat pacienta și a transportat-o la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Dorim să precizăm că salvatorii au fost echipați corespunzător pe toată perioada acestei misiuni”, a spus Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un adolescent din Constanța a fost arestat preventiv, după ce a lovit cu pumnul în față un jandarm

O plajă din Constanța s-a transformat într-o baltă uriașă după ploile din oraș. Imagini de pe litoral cu o zi înainte de minivacanță

ÎPS Teodosie anunță că va aduce Lumina Sfântă de pe mare și anul acesta. Mesajul Arhiepiscopului Tomisului 

După 80 de ani, asistenta care a salvat vieți în Al Doilea Război Mondial alături de medicul Gafencu s-a întors la spital

Partenerii noștri