Live

Ultimul cuvânt pe care a apucat să îl mai spună femeia ucisă în casă, în Timișoara. Mărturia vecinului care a văzut-o plină de sânge

Data actualizării: Data publicării:
O bătrână din Timișoara a fost ucisă cu bestialitate în propria locuință de un bărbat care ar fi intrat peste ea ca să o jefuiască. FOTO: Captură Digi24

O bătrână din Timișoara a fost ucisă cu bestialitate în propria locuință de un bărbat care ar fi intrat peste ea ca să o jefuiască. Vecinii au auzit strigătele disperate ale femeii și au chemat Poliția.

ACTUALIZARE 11.10 Bărbatul acuzat de crimă a fost dus la audieri.

Surse din cadrul anchetei spun că suspectul este recidivist. Bărbatul este din Alba-Iulia și ar fi avut probleme cu legea atât în țară, cât și în străinătate.

Știrea inițială:

Femeia de 77 de ani s-a luptat cu atacatorul și a încercat să îl oprească. Anchetatorii l-au găsit în casă și pe agresor, leșinat.

Este a doua crimă care șochează Timișoara, în mai puțin de două luni. La sfârșitul lui iunie, doi bătrâni au fost uciși în propria locuință de un bărbat venit să-i jefuiască.

Bărbatul în vârstă 47 de ani a intrat în scara blocului, cel mai probabil profitând de neatenția unui locatar. A bătut la ușa femeii de 77 de ani și a vrut să intre în locuință. În acel moment, bătrâna s-a împotrivit, iar bărbatul a început să o lovească.

Nepoata femeii ucise: "Mai mult ca sigur că a urmărit-o, că altfel cum, intri așa, știi sigur că e o femeie singură. Cu ultimele puteri, femeia a reușit să iasă pe casa scării și să strige după ajutor, iar vecinii sunat la 112."

Vecin: "Eu am primit bătăi puternice în ușă, când m-am dus sus era plină de sânge, nu am intrat înăuntru și am chemat poliția și ea atâta spunea: ajutor".

Atât femeia cât și bărbatul au fost găsiți inconștienți.

Vecin: El era leșinat, și-ar fi revenit la un moment dat, dar nu a putut să plece.

Reporter: L-ați văzut pe individ?

Vecin: Am apucat să-l văd, dar era deja pe targă.

Suspectului i-au fost recoltate probe biologice, iar primele date confirmă că era băut. Femeia care a murit locuia singură de câțiva ani, după ce fiica ei se mutase în străinătate.

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Rutele alternative recomandate de polițiști

Bărbat împușcat mortal când încerca să incendieze o sinagogă din Franța

Imaginile cu care se promova criminalul de 16 ani din Crângași. Pe rețelele sociale avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Partenerii noștri