Live

Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat într-un parc din București

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat, marți seară, pe un teren de fotbal dintr-un parc al Sectorului 2 al Capitalei. Potrivit polițiștilor, bănuit că ar fi săvârșit fapta este un alt adolescent, în vârstă de 16 ani, care a fost condus la secție pentru audieri.

ACTUALIZARE: Adolescentul în vârstă de 16 ani, bănuit că a înjunghiat un tânăr de 17 ani pe un teren de fotbal dintr-un parc al Sectorului 2 al Capitalei, a fost reținut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraților.


„La data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 21:10 polițiști din cadrul D.G.P.M.B au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe un teren de fotbal dintr-un parc din sectorul 2”, informează Poliția Capitalei, citată de Mediafax.

Potrivit sursei citate, la fața locului au sosit polițiști din cadrul Secției 7 care, la scurt timp, au identificat și prins un tânăr de 16 ani, bănuit că ar fi săvârșit fapta. Acesta a fost condus la sediul subunității pentru audieri.

„Victima, un tânăr de 17 ani, a fost transportata la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, cercetările fiind continuate de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, mai arată sursa citată.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu puternic la un bloc din București. O persoană a fost găsită carbonizată într-un apartament

Burduja i-a oferit lui Nicușor Dan Planul său pentru București: „Să vadă cum putea fi un bun primar”

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Bărbat răpit în București, din fața unui complex rezidențial. Polițiștii l-au găsit la câțiva kilometri distanță

Partenerii noștri