Live

Un primar a cheltuit 100.000 de lei pe SMS-uri, din bani publici, ca să câștige un concurs la TV

Data publicării:

100.000 de lei, adică aproape 20.000 de euro, trebuie să plătească Primăria Bascov pe facturile la telefon, după ce angajații primăriei au trimis sms-uri de pe telefoanele de serviciu, la îndemnul primarului Gheorghe Stancu, pentru a susține ansamblul folcloric al Casei de Cultură din localitate, într-o competiție organizată la TV.

Ansamblul Doina Bascovului a participat la o competiție națională organizată în emisiunea „La Măruță” și a avut nevoie de susținerea publicului pentru a merge mai departe. 60.000 de voturi a reușit să strângă ansamblul, scrie bitpress.ro.

Problema este acum că în Consiliul Local Bascov din județul Argeș a izbucnit un adevărat scandal, după ce consilierii au aflat că trebuie să achite aproape 20.000 de euro pe sms-urile trimise de pe telefoanele de serviciu de către angajații primăriei. Mai exact, fiecare a avut de trimis câte 100 de mesaje, în condițiile în care un SMS a costat 25 eurocenți.

Deocamdată este neclar din buzunarul cui vor fi plătiți acești bani, asta după ce primarul Gheorghe Stancu a propus un proiect prin care factura să fie plătită din buget comunei, însă consilierii de la PNL și o parte dintre cei de la PSD s-au opus.

Presa locală mai relatează că aceasta este doar o primă factură, în contul semifinalei, urmând ca luna aceasta să fie organizată și finala.

Pe de altă parte, edilul de la PSD afirmă că i se pare cât se poate de normal să susţină un brand local. Mai mult, în timpul emisiunii a declarat că are „foarte multe emoții” și că speră „să mergem cu trofeul acasă”.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri