Un primar a cheltuit 100.000 de lei pe SMS-uri, din bani publici, ca să câștige un concurs la TV

Data publicării:
primar bascov la maruta

100.000 de lei, adică aproape 20.000 de euro, trebuie să plătească Primăria Bascov pe facturile la telefon, după ce angajații primăriei au trimis sms-uri de pe telefoanele de serviciu, la îndemnul primarului Gheorghe Stancu, pentru a susține ansamblul folcloric al Casei de Cultură din localitate, într-o competiție organizată la TV.

primar bascov la maruta
Foto: YouTube/Cătălin Măruță

Ansamblul Doina Bascovului a participat la o competiție națională organizată în emisiunea „La Măruță” și a avut nevoie de susținerea publicului pentru a merge mai departe. 60.000 de voturi a reușit să strângă ansamblul, scrie bitpress.ro.

Problema este acum că în Consiliul Local Bascov din județul Argeș a izbucnit un adevărat scandal, după ce consilierii au aflat că trebuie să achite aproape 20.000 de euro pe sms-urile trimise de pe telefoanele de serviciu de către angajații primăriei. Mai exact, fiecare a avut de trimis câte 100 de mesaje, în condițiile în care un SMS a costat 25 eurocenți.

Deocamdată este neclar din buzunarul cui vor fi plătiți acești bani, asta după ce primarul Gheorghe Stancu a propus un proiect prin care factura să fie plătită din buget comunei, însă consilierii de la PNL și o parte dintre cei de la PSD s-au opus.

Presa locală mai relatează că aceasta este doar o primă factură, în contul semifinalei, urmând ca luna aceasta să fie organizată și finala.

Pe de altă parte, edilul de la PSD afirmă că i se pare cât se poate de normal să susţină un brand local. Mai mult, în timpul emisiunii a declarat că are „foarte multe emoții” și că speră „să mergem cu trofeul acasă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri