Live

Un tânăr a ameninţat elevii în curtea unei şcoli din Satu Mare. Jandarmii au găsit asupra lui o macetă şi un baston

Data actualizării: Data publicării:
El a încercat să fugă de jandarmi, după ce i-au comunicat că îi vor face un control corporal. FOTO: IJJ Satu Mare

Un tânăr care ameninţa elevii unui liceu în curtea instituţiei este cercetat de către autorităţi, după ce asupra lui au fost găsite o macetă şi un baston telescopic, informează, vineri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean din Satu Mare. Acesta a încercat să fugă de jandarmi după ce i-au comunicat că îi vor face un control corporal.

Tânărul, fost elev al liceului, a intrat fără permisiune în curtea școlii și a început să îi amenințe pe elevi, însă când a văzut autoritățile a luat-o la fugă. El a fost prins de jandarmi, care i-au transmis că îi vor face un control. Acesta a încercat să fugă din nou, dar a fost prins și a doua oară de autorități.

"O patrulă de jandarmi a fost sesizată de către administratorul unui liceu situat pe strada Mioriţei din municipiu despre faptul că în curtea şcolii a pătruns fără drept un fost elev, care ameninţa elevii. La vederea oamenilor legii tânărul a încercat să fugă, dar a fost interceptat de patrula de jandarmi.

După legitimare, jandarmii i-au comunicat tânărului ca-i vor face un control corporal, moment în care tânărul a rupt-o la fugă încă o dată. Din nou, jandarmii l-au interceptat, l-au imobilizat, iar cu ocazia controlului corporal efectuat au descoperit motivul tentativei de alergare. Tânărul avea asupra sa un baston telescopic din metal, un box şi o macetă", precizează sursa citată.

Tânărul a fost condus la sediul IJJ Satu Mare, unde i s-au întocmit actele de sesizare, urmând ca cercetările sa fie continuate de către instituţiile abilitate. 

Editor : Andreea Smerea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

UDMR Satu Mare: Discursul lui George Simion instigă la ură interetnică

„Nu vor putea să se ascundă nici la Capitoliu, nici la Elysee”. Medvedev amenință cu lovituri nucleare în capitalele occidentale

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

China amenință SUA și Taiwanul: „Sprijinul militar american nu face decât să crească riscul de conflict. Se împușcă singuri în picior”

Partenerii noștri