Un tânăr a ameninţat elevii în curtea unei şcoli din Satu Mare. Jandarmii au găsit asupra lui o macetă şi un baston

Data actualizării: Data publicării:
ijj satu mare
El a încercat să fugă de jandarmi, după ce i-au comunicat că îi vor face un control corporal. FOTO: IJJ Satu Mare

Un tânăr care ameninţa elevii unui liceu în curtea instituţiei este cercetat de către autorităţi, după ce asupra lui au fost găsite o macetă şi un baston telescopic, informează, vineri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean din Satu Mare. Acesta a încercat să fugă de jandarmi după ce i-au comunicat că îi vor face un control corporal.

Tânărul, fost elev al liceului, a intrat fără permisiune în curtea școlii și a început să îi amenințe pe elevi, însă când a văzut autoritățile a luat-o la fugă. El a fost prins de jandarmi, care i-au transmis că îi vor face un control. Acesta a încercat să fugă din nou, dar a fost prins și a doua oară de autorități.

"O patrulă de jandarmi a fost sesizată de către administratorul unui liceu situat pe strada Mioriţei din municipiu despre faptul că în curtea şcolii a pătruns fără drept un fost elev, care ameninţa elevii. La vederea oamenilor legii tânărul a încercat să fugă, dar a fost interceptat de patrula de jandarmi.

După legitimare, jandarmii i-au comunicat tânărului ca-i vor face un control corporal, moment în care tânărul a rupt-o la fugă încă o dată. Din nou, jandarmii l-au interceptat, l-au imobilizat, iar cu ocazia controlului corporal efectuat au descoperit motivul tentativei de alergare. Tânărul avea asupra sa un baston telescopic din metal, un box şi o macetă", precizează sursa citată.

Tânărul a fost condus la sediul IJJ Satu Mare, unde i s-au întocmit actele de sesizare, urmând ca cercetările sa fie continuate de către instituţiile abilitate. 

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri