Live

VIDEO. Imagini tulburătoare filmate în Baia Mare. Tânărul ar fi consumat drogul „zombie”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: baiamare24.ro

Fenomenul „zombie” ia amploare în România. Un tânăr, de data aceasta din Baia Mare, a fost filmat în timp ce avea un comportament bizar pe stradă. Imaginile au ajuns în posesia jurnaliștilor de la baiamare24.ro, care le-au postat pe YouTube. Există bănuiala că tânărul ar fi consumat drogul „zombie”.

Potrivit juranliștilor din presa locală, imaginile au fost filmate la intersecția dintre bulevardele Independenței și Republicii.

Tânărul este dezorientat și cu greu reușește să traverseze strada. Video a fost filmat de un șofer.

Astfel de imagini au început să fie ceva comun în România. La începutul lunii aprilie, un tânăr din Brăila a fost surprins, în plină stradă, în timp ce se manifesta ciudat, fiind la un pas de a provoca un accident rutier. Există bănuieli ca el să fi consumat celebrul drog „zombie”.

Iar la jumătatea lunii martie, doi tineri care s-ar fi aflat sub influenţa drogului „zombie” au fost filmaţi la Timişoara. Unul dintre aceştia era chiar în Complexul Studențesc.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Un nou drog cu efecte devastatoare a apărut pe piața din România. Ce este „Pastila portocalie” 

Burduja îl critică pe N. Dan pentru că a retras polițiștii din locurile publice: „Fenomenul drogurilor e cea mai mare problemă”

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Partenerii noștri